Telefon: 20 44 25 88   |   E-mail: dundee@dundee.dk

Nyt tag og tagarbejde udføres professionelt

Trænger dit tag til en opfriskning, eller skal det gamle tag skiftes ud med et nyt tag? Hos Dundee Tømrer & Snedkerfirma i Greve tilbyder vi alle former for tagarbejde i godt håndværk og god kvalitet i Greve, Karlslunde, Valby og omegn. Vi har 25 års erfaring og servicerer private kunder med nyt tag, som holder i mange år.

Vi tilbyder et bredt udvalg af tagtyper:

  • Eternittag
  • Tagpaptag
  • Tegltag
  • Ståltag
  • Stråtag
  • Diverse andre tagtyper

Ønsker du at få et nyt tag eller få renoveret det gamle, står vi klar til at hjælpe dig med opgaven. Vi udfører tagrenovering i høj kvalitet, og udskifter selvfølgelig alle slags tage.

Tagreparation udføres hele året rundt

Vi tilbyder tagrenovering og reparation året rundt, så tøv derfor ikke med at kontakte os uanset vejret. Uanset om det er et nyt tag i forbindelse med nybyggeri eller renovering, kan vi tilbyde høj kvalitet til en god pris.

Du kan opnå store besparelse på din varmeregning, hvis du får isolereret dit tag godt og grundigt. Vi sikrer at du får de bedste materialer til taget, og råder dig hele vejen igennem. Vi tilbyder rådgivning og vejleder gerne om, hvad der bedst kan betale sig, samt hvilke elementer der bedst passer til jeres tag og situation.

Hvad koster et nyt tag?

Har du brug for en professionel vurdering af dit nuværende tag, så endelig fat i os og hør mere om vores priser på nyt tag, samt få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Du kan ringe til din lokale tømrer på telefon 20 44 25 88, eller du kan skrive til os på e-mail dundee@dundee.dk.

Firmanavn & CVR​

Dundee Tømrer & Snedkerfirma

CVR: ​20712473

Kontakt os

Tlf.: 20 44 25 88

E-mail: dundee@dundee.dk